14.05.2018- 14.05.2018
TÜBİTAK Proje Desteği
Bölümümüz 3. Sınıf Öğrencilerinden Uğur Yiğit Zihinli ve Hasan Bölükbaş isimli öğrencilerimiz, Bölüm Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Nazife Erarslan Doğan danışmanlığında ayrı ayrı başvurduğu iki adet “TÜBİTAK 2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı” projeleri kabul edilmiştir.

Kabul edilen projeler:
1. Uğur Yiğit Zihinli öğrencimizin projesi ’TÜNELCİLİKTE KULLANILAN KESİCİ UÇLARIN VE BU UÇLARIN KAYA İLE TEMAS ALANININ ANALİZLERİ”
2. Hasan Bölükbaş öğrencimizin projesi ’TÜNELCİLİKTE KULLANILAN KESİCİ UÇLARIN KAYA İLE TEMAS ALANININ ANALİZİNE BAĞLI OLARAK BAZI KESKİ PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU”.

Öğrencilerimiz projelerini Ankara’da bulunan ve Türkiye’nin ilk Türk yapımı Tünel Açma Makinesi olan TBM (Tunnel Boring Machine)’ i üreten firma olan EBERK firması ile yapacaklardır.
Öğrencilerimize ve Danışman Hocamıza başarılar dileriz.